Film "WAT ALS..." in kantine V.V. Sittard - V.V. Sittard

Sponsors

Film "WAT ALS..." in kantine V.V. Sittard

24 mei 2019 11:30


Tijdens de Limburgse Filmdagen is de film van Hub Boyens “Wat Als…” over oud Sittardia en Fortunaspeler Willie Dullens bekroond als beste documentaire.

Veel oudere voetballiefhebbers -in met name de Westelijke Mijnstreek, maar ook daarbuiten- kennen Willie Dullens natuurlijk als hét talent van Sittardia. Willie Dullens, wiens carrière veel te vroeg ten einde kwam na een zware knieblessure. Hij werd in 1966 gekozen tot Voetballer van het Jaar in Nederland, nog vóór Johan Cruijff.

“Wat Als…” willen we woensdag 12 juni 2019 om 19.30 uur tonen in de kantine van V.V. Sittard. De kantine is geopend vanaf 19.15 uur.

Naast “Wat Als…” zullen we ook een film vertonen over Fortuna Sittard. Van de Maurits naar Fortuna ’54 en samen met Sittardia naar Fortuna Sittardia Combinatie. Uiteraard eindigend bij de laatste promotie van Fortuna Sittard naar de eredivisie...

De entree is gratis. Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 7 juni 2019 via marcel.van.pol@vvsittard.nl of telefonisch bij Marcel van Pol: 06-83790403.

V.V. Sittard hoopt u  te mogen verwelkomen op woensdag 12 juni 2019 op "Sportcomplex de Krao", gelegen aan de Bradleystraat 21 te Sittard.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!