Luuk Dammer behaalt scheidsrechters diploma

13 juni 2019 9:00

Onlangs was het Kawa Khalaf die zijn scheidsrechtersdiploma behaalde. Nu is het dus de beurt aan Luuk...

V.V. Sittard is weer een gediplomeerd scheidsrechter rijker: Luuk Dammer.

Luuk woont in Sittard en is 20 jaar oud. Sinds een jaar of vier fluit hij bij V.V Sittard. Hij begon overigens als grensrechter... Omdat er een tekort aan scheidsrechter was, besloot Luuk om zelf te gaan fluiten. Nadat hij de nodige jeugdwedstrijden had geleid, is hij gestart met de Cursus Clubscheidsrechter voor de B-categorie. Zijn diploma mocht hij dus onlangs in ontvangst nemen.

Luuk, van harte proficiat!