Sponsors

GEANNULEERD: Zitterd dreet door veierdaagse

31 januari 2021 21:15


In december waren de kerstkampen geannuleerd (vanwege covid maatregelen) en doorgeschoven naar een carnavalsvakantie...

Uitgangspunt hierbij was dat er een afwisselend binnen- en buitenprogramma zou zijn. De mogelijkheid tot een binnenprogramma was hierin cruciaal om twee redenen:

  • - De kantine is slechts beperkt beschikbaar
  • - Er moet een alternatief zijn voor slecht weer

    Dit om de eenvoudige reden dat een hele dag buiten warm blijven niet haalbaar is...
  •  
  • Hiervoor waren de sporthallen geregeld. Echter zijn deze onder de geldende corona maatregelen gesloten en de verwachting is niet dat dit medio februari anders zullen zijn. Voorts zijn we van mening dat de grootschaligheid van de activiteit niet past in de situatie waarin we nu verkeren.

    De “Zitterd dreet door veierdaagse 2021” worden dan ook geannuleerd. Alle deelnemers die al betaald hebben, ontvangen hun inschrijfgeld voor 1 februari terug. Zij hoeven hiervoor niets te doen. U kunt er ook voor kiezen om het inschrijfgeld te doneren aan V.V. Sittard. Stuur dan een mail naar marita@vvsittard.nl. Uw bijdrage is zeer welkom.

 

Alternatief aanbod
In tegenstelling tot andere vakanties hebben we besloten dat alle trainingen tijdens de carnavalsvakantie door gaan. Op maandag 15 en dinsdag 16 februari 2021 is er verkleed trainen (afhankelijk van leeftijdscategorie). Hierover in de komende dagen meer info…

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!