Sponsors

KONINGSDAG = ORANJEFESTIVAL BIJ V.V. SITTARD


Koningsdag 2021 vier je met voetbalplezier bij V.V. Sittard! Op dinsdag 27 april barst er weer een voetbalfestijn los bij onze mooie vereniging...

KONINGSDAG 2021 VIER JE BIJ V.V. SITTARD

KNVB_AV-INSTROOMCAMPAGNE_2021_HEADER_0.jpg

 

Oranjefestival
10.00 - 12.00 uur

V.V. Sittard werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2020, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

MELD JE NU AAN:
knop-ikdoemee.png


Voetballen als Oranje!

De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

 

Vriendinnendag
13.00 - 15.00 uur

Wil jij lekker met meiden onderling voetballen? Dan is dit je kans! Schrijf je in voor onze speciale meidenactiviteit! De Vriendinnendag is voor alle meiden en dames van 13 t/m 18 jaar en is voor zowel leden als niet-leden van V.V. Sittard.

MELD JE NU AAN:

knop-ikdoemee.png

 

Koningsdag Toernooi
13.00 - 16.00 uur

Heb jij zin om met Koningsdag aan een toernooi mee te doen? Het toernooi is voor alle jongens van 13 t/m 18 jaar en is voor zowel leden als niet-leden van V.V. Sittard!

MELD JE NU AAN:

knop-ikdoemee.png

 

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform https://www.knvb.nl/oranjefestival/sittard/756 staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op V.V. Sittard komt ons Oranjefestival naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Selecteerd dus EERST het juiste evenement (Oranjefestival / Vriendinnendag / Toernooi). Vanuit V.V. Sittard volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

 

Meer informatie of vragen?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met V.V. Sittard contact opnemen. Dit kan via dhr. Patrick Valentijn (06-18 45 15 33) of via https://www.vvsittard.nl.

 

knop-ikdoemee.png

 

oranjefestival-27april.jpg

Delen

Lees meer over:
oranjefestival

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!