** UITERSTE DATUM VRAGENLIJST VERLENGD **

14 november 2021 20:15

== Invullen van de vragenlijst kan t/m 6 december 2021 ==
De KNVB wil verenigingen helpen om meer kinderen in een veilige omgeving met nog meer plezier (beter) te laten voetballen. Door een duidelijke visie op en invulling van de jeugdopleiding kan een vereniging voorwaarden creëren die bijdragen aan een optimale voetbalontwikkeling, beleving en behoud van alle leden.

De KNVB heeft met haar partner NMC Bright V.V. Sittard uitgekozen om als één van de eerste verenigingen in Nederland deel te nemen aan het programma Voetbalontwikkeling.

De KNVB gaat V.V. Sittard helpen met het (door)ontwikkelen van de jeugdopleiding. Het nieuwe programma is erop gericht om ons te ondersteunen in het creëren van plezier, ontwikkeling en behoud voor alle (jeugd)leden. Het programma kent meerdere thema’s waar je als vereniging aan kunt werken en biedt concrete handvaten om je vereniging te ontwikkelen.

Samen met oud prof Ard van Peppen (373 wedstrijden betaald voetbal) heeft V.V. Sittard gekozen om de volgende thema’s op te pakken:

1. Speelwijze & (steeds beter) leren voetballen
  2. Begeleiden van technisch kader
  3. Pedagogisch voetbalklimaat.

Samen met jeugdspelers, trainers, ouders en bestuurders bepalen wij als vereniging hoe we de bovenstaande thema’s willen door ontwikkelen.

Jullie mening telt!

Wij verspreiden daarom een vragenlijst om zo een volwaardig, breed georiënteerd beeld te krijgen van V.V. Sittard. De vragenlijst kan t/m zondag 6 december 2021 worden ingevuld. Geef in de vragenlijst aan met welke rol (speler, trainer, ouder of bestuurder) je de lijst gaat invullen. Het invullen duurt ongeveer 2 minuten per vragenlijst.

Je kunt de vragenlijst invullen door op deze link te klikken V.V. Sittard: Zelfanalyse Programma Voetbalontwikkeling of door deze QR-code te scannen.

qrcode-vragenlijst-vvsittard.png

Alvast dank voor het invullen van de vragenlijst en
daarna Same Aan’m voor een (nog) betere jeugdopleiding!