GROTE CLUBACTIE BIJ V.V. SITTARD

23 september 9:15  Dit jaar doen wij (weer) mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor onze jeugdafdeling en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,00 per stuk. Hiervan gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke loten-verkoop is op zaterdag 24 september. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus... meer »

ALGEMENE LEDENVERGADERING VERPLAATST

14 september 17:45  De Algemene Ledenvergadering is verplaatst naar maandag 12 december 2022.meer »

TROTS OP ONS G-VOETBALTEAM!

11 september 21:30  We zijn gestart met een kleine groep, maar daar kwamen gelukkig steeds meer deelnemers bij. Het is altijd feest, vol laagdrempelige oefeningen en sociale contacten, maar bovenal veel plezier...meer »

Nieuwe assistent-trainer voor V.V. Sittard

24 augustus 9:15  Nadat onze huidige assistent-trainer Amin Aouane te kennen had gegeven dat zijn arbeidsomstandigheden het niet meer mogelijk maken om full-time assistent-trainer te zijn, is de vereniging op zoek gegaan naar een opvolger. Deze opvolger is gevonden in de persoon van Ger van der Wijst. meer »

TRAINER GEZOCHT!

13 augustus 20:00  Voor (aanstaand) seizoen 2022-2023 zijn wij op zoek naar een trainer voor SITTARD 2.meer »

PROGRAMMA VOORBEREIDING SITTARD 1+2

13 augustus 19:30  Zo ziet de voorbereiding eruit van Sittard 1 en 2...meer »

Indeling competitie Sittard 1 bekend

24 juli 22:30  Sittard 1 gaat uitkomen in 2E KLASSE Fmeer »

Eerste stap op weg naar een grote voetbalwens in Sittard-Geleen

23 juli 15:00  V.V. Sittard en FC Robinstijn vonden elkaar in het seizoen 2021-2022. Een samenwerking werd getekend met het doel om kinderen die het nodig hebben een onvergetelijke voetbaldag te bezorgen. Hiervoor zijn geld en middelen nodig. V.V. Sittard is als één van de partners van FC Robinstijn bezig om naamsbekendheid te generen en geld in te zamelen voor FC Robinstijn om voetbalwensen te realiseren. meer »

FOTO'S JEUGDKAMP 2022 ONLINE

20 juli 15:00  De foto's zijn verzameld en aangeleverd voor op de website...meer »

STEUN ACTIE: Geef Lambert zijn vrijheid!

6 juli 9:30  Een zwaar herseninfarct in juni 2021 was er de oorzaak van dat sportieve en actieve Lambert nu aan een rolstoel gekluisterd is en alleen zijn hoofd kan bewegen. Communiceren kan hij door met zijn pupillen een computer te bedienen. meer »