V.V. Sittard en de KNVB Regiocup

Welkom sponsor Rademakers Parket

18 maart 16:00  De sponsorcommissie van V.V. Sittard heeft niet stilgezeten tijdens deze coronaperiode. Er zullen binnenkort een aantal nieuwe sponsoren gepresenteerd worden. Ondernemers zijn zeker in deze periode op zoek naar dynamische, actieve en ondernemende clubs... meer »

V.V. Sittard organiseert uniek Oranjefestival !

18 maart 9:00  Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert V.V. Sittard op zaterdag 3 april 2021 een uniek Oranjefestival op Sportpark de Krao! meer »

In Memoriam: Ben van der Venne

17 maart 14:15  Op zondag, 14 maart 2021 is Ben van der Venne op 70-jarige leeftijd overleden. Ben was jarenlang hoofdsponsor van V.V. Sittard en daarnaast gepassioneerd betrokken bij de vereniging. Iedereen die Ben kende, heeft wel een of andere bijzondere herinnering aan hem...meer »

Pilot Kindcentrum "meedoen in Sittard"

10 maart 9:45  Bekijk hier de YouTube-video van Kindcentrum Sittard waarin wordt uitgelegd wat "De Wereldtijd" precies inhoudt...meer »

Intersport Superstore Gardenz weer geopend!

4 maart 22:30  Ben jij (of je kind) op zoek naar een mooi, nieuw trainingspak van V.V. Sittard? Of misschien nieuwe voetbalschoenen?meer »

Belangrijke stap in verduurzaming Sportpark de Krao

2 maart 9:45  Precies over 1 maand (geen grap, maar écht op 1 april 2021) start de aanleg van de nieuwe veldverlichting...meer »

Trainingen deze week afgelast