Home - V.V. Sittard

KIKA TOERNOOI 2023

26 januari 14:45  V.V. Sittard nodigt uw vereniging van harte uit om deel te nemen aan het Kika Toernooi V.V. Sittard 2023. De verschillende categorieën zijn verdeeld over 2 weekenden. Er wordt samen gevoetbald voor de stichting KIKA - Stichting Kinderen Kankervrij. Daarmee dragen we samen op een sportieve manier bij aan een prachtig en belangrijk doel. De indeling naar sterkte is verder uitgebreid zodat ieder kind op eigen niveau speelt. We streven naar 236 deelnemende teams, verspreid over verschillende jeugdcategorieën. De indeling naar sterkte is verder uitgebreid zodat ieder kind op eigen niveau speelt. In totaal zijn er minimaal 26 categorieën.meer »

MET KORTING NAAR FORTUNA-PSV

4 januari 17:45  Zondag 15 januari speelt Fortuna Sittard om 14.30 uur thuis tegen PSV. Voor deze wedstrijd zijn er voor onze leden kaarten met korting te verkrijgen. meer »

GELUKKIG NIEUWJAAR

2 januari 15:45  Wij wensen alle leden en vrienden van V.V. Sittard een schitterend en sportief 2023! Dank voor jullie steun en inzet het afgelopen jaar: jullie zijn onmisbaar! 🖤🤍 SAME AAN'M 🖤🤍meer »

CONTRACT ARNO VAN VEEN VERLENGD

4 december 14:45  V.V. Sittard en hoofdtrainer Arno van Veen zijn verheugd jullie mede te delen dat wij hebben besloten om de samenwerking met nog eens 2 jaar te verlengen. meer »

UITNODIGING ALV 2022

2 december 10:30  Het bestuur van V.V. Sittard nodigt alle leden uit voor de Algemene Ledenvergadering. Deze zal worden gehouden op maandag 12 december 2022. Aanvang is om 20.00 uur in de kantine van onze vereniging.meer »

CURSISTEN BEHALEN DIPLOMA

5 november 12:30  Clubkadercoach en Trainersbegeleiding bij V.V. Sittard V.V. Sittard is de eerste voetbalvereniging in Limburg die aan de slag gaat met de inzet van de clubkadercoach en trainersbegeleiding. Hiervoor is er een project opgezet met Ecsplore voor de opstart, voortgang en borging van het hele trainersbegeleiders traject.meer »

WK POULE 2022

13 oktober 10:30  Wie wordt er wereldkampioen? Hoe ver komt het Nederlands Elftal dit keer onder bondscoach Louis van Gaal? Vragen waar niemand nog het antwoord op weet, maar waar we net zoals vorig jaar tijdens het EK natuurlijk wél een voorspelling aan kunnen wagen...meer »

KANTINE GEOPEND TIJDENS TRAININGSAVONDEN

6 oktober 8:45  Kou en regen? Onze kantine is geopend...meer »

WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER

2 oktober 18:30  Van 1 oktober tot 9 oktober vindt dit jaar de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats en is het moment daar dat we onze (assistent-)scheidsrechters op het veld en in de zaal weer de eer geven die hen toekomt. Zonder scheidsrechters, geen wedstrijden!meer »

GROTE CLUBACTIE BIJ V.V. SITTARD

23 september 9:15  Dit jaar doen wij (weer) mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor onze jeugdafdeling en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,00 per stuk. Hiervan gaat 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke loten-verkoop is op zaterdag 24 september. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus... meer »