Transferoverzicht Eredivisie en Eerste Divisie zomer 2022 (update 6)

Gisteren om 16:50  Op 1 juli is de transfermarkt weer officieel opengegaan. Twee maanden lang kunnen clubs in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie weer volop spelers kopen en verkopen. Tot nu toe is er veel gebeurd. Wat? Dat is te lezen in het meest recente transferoverzicht.  meer »

Samenvatting PSV - AS Monaco

Gisteren om 12:00  PSV werkte dinsdagavond een knotsgek en zinderend duel met AS Monaco af om een plek in de play-offs van de Champions League. De wedstrijd gemist of nog een keer terugkijken? Bekijk dan hieronder de samenvatting van PSV - AS Monaco in de voorronde van de Champions League 2022/23.  meer »

Deze spelers uit Peru gingen Feyenoord-aanwinst Marcos L�pez voor in de Eredivisie

9 augustus 2022 18:22  Feyenoord zag al een aantal spelers vertrekken, maar is nu ook druk bezig met inkomende transfers. Maandag werd Peruviaans international Marcos López bij de Rotterdammers gepresenteerd. Hoe verging het zijn voorgangers uit Peru in de Eredivisie? meer »

Zo verliep de voorbereiding van AS Monaco op de return met PSV

9 augustus 2022 12:31  Vanavond staan er miljoenen op het spel in de kwalificatie voor de Champions League. PSV en Monaco beginnen in evenwicht aan de belangrijke return. PSV kende een uitstekende voorbereiding op het belangrijk duel. Hoe ging het afgelopen week bij AS Monaco? meer »

Deze clubs gaven deze zomer al veel meer uit dan normaal

9 augustus 2022 11:16  Voor sommige clubs is het wel een hele dure zomer. Zij verbreken hun transferrecord door tientallen miljoenen euro's over de toonbank te smijten. Dit zijn de zes clubs die tot dusver al beduiden meer uitgaven dan in de vorige zomers. meer »

Dit waren de meest opvallende momenten van het afgelopen voetbalweekend

8 augustus 2022 12:05  Het weekend zit er weer op en daarom is het tijd om terug te blikken. Er vonden dit voetbalweekend flink wat opvallende dingen plaats tijdens de voetbalwedstrijden en dat kwam onder meer doordat het seizoen in veel competities eindelijk officieel begon en omdat Frenkie de Jong voor magie zorgde. Een overzicht een memorabel voetbalweekend. meer »

Samenvatting Manchester United - Brighton (1-2)

8 augustus 2022 11:04  Erik ten Hag is dramatisch begonnen aan zijn nieuwe avontuur. De voormalig Ajax-trainer ging met Manchester United verrassend onderuit tegen Brighton. Daar konden debutanten Lisandro Martinez, Christian Eriksen en de ingevallen Cristiano Ronaldo niks aan veranderen. meer »

Deze spannende wedstrijden helpen je door je werkweek heen

8 augustus 2022 9:30  Het weekend zit er weer op en dat betekent voor een grote groep voetballiefhebbers dat zij weer aan het werk moeten. Om een beetje licht te brengen kijken wij vooruit naar de mooie wedstrijden die er de komende dagen op het programma staan. Vooral de strijd om de Europese tickets voor de Nederlandse clubs moet afleiding bieden.  meer »

Dit zijn de mogelijke vervangers van Marcos Senesi bij Feyenoord

7 augustus 2022 14:58  Het is een chaotische transferzomer in Rotterdam. Ook Marcos Senesi is nu op weg naar de uitgang. De Argentijn is zo goed als rond met Bournemouth. Daardoor moet Feyenoord nu opnieuw op zoek naar een nieuwe speler. Dit zijn de kandidaten. meer »

7 augustus 2022 13:04  Sommige spelers kunnen geen genoeg van de Eredivisie krijgen. Een buitenlands avontuur laten zij links liggen en lopen zodoende al een decennia rond op de Nederlandse velden. Zo komen vanzelfsprekend mijlpalen in zicht. Deze vier Eredivisiespelers richten hun pijlen dit seizoen op een aantal bijzondere mijlpalen. meer »