Masita en nieuwe kledingpartner - V.V. Sittard

Sponsors

Masita en nieuwe kledingpartner

19 juni 2021 10:15


V.V. Sittard verlengt met Masita en stapt over van Intersport Gardenz naar Wim Slangen Sports in Echt.

Ook de komende jaren is Masita de kledingpartner van V.V. Sittard. De vereniging kiest bewust voor deze lokale partner. Het van oorsprong Sittardse bedrijf (Masita werd in 1933 door de familie Maas uit Sittard opgericht) en V.V. Sittard zijn al decennia lang aan elkaar verbonden.

Hun kleding wordt wereldwijd geproduceerd. Alle marketing, productontwerp, logistiek, sales en services vindt plaats in Echt. Met kortstondige tussenpauzes levert Masita sinds de jaren ‘80 de shirts van V.V. Sittard. Uiteraard is Masita tevens kledingpartner van Fortuna Sittard, VVV en MVV.


Drie jaar geleden hebben V.V. Sittard en Masita samen een "custom made shirt" ontworpen voor onze vereniging. Deze shirts worden middels sublimatietechnologie vervaardigd en hebben hierdoor een extra lange levensduur. Het is ontwerp uniek voor V.V. Sittard. Alleen de logo’s van de sponsoren kan wisselen per team. Inmiddels zijn ongeveer 30 teams als gekleed in dit shirt en de doelstelling is om komend seizoen alle teams (45) te kleden in dit shirt!

 

WIM SLANGEN SPORTS NIEUWE RETAIL PARTNER V.V. SITTARD

Na jarenlange samenwerking met Intersport Gardenz (logo_wil_slangen_sports.jpgwaarvoor de vereniging dankbaar is) , heeft het bestuur besloten zich te verbinden aan Wim Slangen Sports in Echt.

Het specialisme op teamwear, de expertise in bedrukkingen, de flexibiliteit en online verkoopmogelijkheden van Wim Slangen, geven ons veel vertrouwen in een goede samenwerking en uitstekende condities voor onze leden.

De winkel van Wim Slangen Sports is goed bereikbaar en zeer toegankelijk. Wim -zelf ook voetbaltrainer- heeft een duidelijk focus op een aantal sporten in zijn assortiment. Voetbal is hierbij de belangrijkste. De webshop van V.V. Sittard is inmiddels online (via website V.V. Sittard).  Het assortiment van V.V. Sittard vindt u daarin terug. Zelf kunt u extra bedrukkingen aanvragen en bestellingen kunnen worden geleverd. Wat ook handig is, is dat op onze club een afhaalpunt zal worden gemaakt. Kies hiervoor de optie “afhalen” bij uw online bestellingen.

Aan het begin van het nieuwe seizoen zal Wim Slangen Sports een speciale aanbieding maken voor alle leden van onze vereniging...

 

Namens bestuur V.V. Sittard danken wij Masita en Wim Slangen voor het vertrouwen in deze groeiende vereniging!

Wim Slangen Sports
Prins Bernhardstraat 63
6101 EC Echt
0475-486446
info@wimslangensports.nlknop-webshop.jpg

Bron: Mediagroep V.V. Sittard
Delen

Lees meer over:
kledingpartner masita slangen sports vvsittard

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!