ORANJEFESTIVAL

V.V. Sittard organiseert uniek Oranjefestival !

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes (leeftijd 4 t/m 12 jaar). Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert V.V. Sittard op zaterdag 3 april 2021 een uniek Oranjefestival op Sportpark de Krao!

Oranjefestival

V.V. Sittard werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2020, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

Voetballen als Oranje!

De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

KNVB_AV-INSTROOMCAMPAGNE_2021_HEADER_0.jpg

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform http://www.knvb.nl/oranjefestival/sittard/379 staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op V.V. Sittard komt ons Oranjefestival naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit V.V. Sittard volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

Meer informatie of vragen?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met V.V. Sittard contact opnemen. Dit kan via dhr. Patrick Valentijn (06-18 45 15 33) of via https://www.vvsittard.nl.

knop-aanmelden.png

poster-vvsittard-oranjefestival.jpg