FC ROBINSTIJN WK POULE

Nog twee maanden en dan gaat het WK voetbal in Qatar van start. Wie wordt er wereldkampioen? Hoe ver komt het Nederlands Elftal dit keer onder bondscoach Louis van Gaal? Vragen waar niemand nog het antwoord op weet, maar waar we net zoals vorig jaar tijdens het EK natuurlijk wél een voorspelling aan kunnen wagen...

V.V. Sittard neemt ook dit keer deel aan de
FC Robinstijn | ACS cleaning WK Poule
Samen strijden voor een voetbalwens

Met de € 4.000 opbrengst uit de FC Robinstijn | ACS cleaning EK poule is het gelukt om  een fantastische voetbalwens in vervulling te laten gaan. Lotte is in Frankrijk bij onze Oranje Leeuwinnen geweest. Een onvergetelijke trip voor Lotte en haar familie! Lotte is helaas niet meer onder ons, maar lees hier haar indrukwekkende wensverhaal, een dierbare herinnering voor altijd: https://www.fcrobinstijn.nl/lotte-broeren/

Hoe werkt de FC Robinstijn | ACS cleaning WK Poule?

Alle deelnemende bedrijven en verenigingen en hun deelnemers strijden mét en tegen elkaar. Er is één grote WK-poule waarin alle deelnemers individueel de strijd met elkaar aangaan. Er wordt weer in meerdere speelrondes gespeeld, waarbij telkens iemand gekroond wordt tot winnaar van die speelronde en daarvoor een leuke prijs ontvangt. Uiteraard wordt na de finale de meestervoorspeller bekendgemaakt, die naast een fantastische hoofdprijs ook de GLAZEN VOET-BOL ontvangt. Ook zijn er door het hele toernooi heen leuke prijzen te winnen. Ook als je niet bij de allerbeste voorspellers hoort.

Het V.V. Sittard team

Iedereen die namens V.V. Sittard deelneemt wordt onderdeel van het V.V. Sittard team. Als team strijden wij in de FC Robinstijn | ACS cleaning WK Poule tegen andere bedrijven en verenigingen. Maar ook is er de onderlinge strijd voor de eerste plaats in het V.V. Sittard team.

Het FC Robinstijn dreamteam

Ook dit keer zal het FC Robinstijn dreamteam mee doen aan de FC Robinstijn | ACS cleaning WK Poule. Je neemt het dus ook op tegen bekende (oud-)voetballers en trainers, zoals Perr Schuurs, Matthijs de Ligt, Ryan Gravenbergh, Dries Mertens, Lasse Schöne, Daniëlle van der Donk, Rafael van der Vaart, Ben Rienstra, Jurgen Streppel en scheidsrechter Pol van Boekel.

Deelname en prijzen

De kosten voor deelname aan de FC Robinstijn | ACS cleaning WK Poule bedragen € 5,- per persoon. Het inschrijfgeld van alle deelnemers gaat 100% naar het goede doel, namelijk stichting FC Robinstijn die minimaal één voetbalwens met het bedrag in vervulling laten gaan. Naast de eeuwige roem als beste voorspeller zijn er  een aantal hele mooie prijzen te winnen. Het gaat hierbij om gedragen en/of gesigneerde shirts en andere items van onze ambassadeurs en voetbalvrienden.

Aanmelden

Aanmelden voor de FC Robinstijn | ACS cleaning WK Poule doe je via onderstaande knop. Je vult je gegevens in en betaald meteen het inschrijfgeld. Je kunt maar 1 persoon tegelijk inschrijven. Onze ambassadeur Chantal Krömer zorgt ervoor dat je wordt toegevoegd aan het V.V. Sittard team. Je ontvangt daarna bericht over het invullen van je voorspellingen.

knop-ikdoemee.png

Welke (groot)ouder, trainer of speler van V.V. Sittard wordt deze winter uitgeroepen tot de meestervoorspeller van het WK 2022?

Alvast bedankt voor uw deelname,
FC Robinstijn
ACS Cleaning BV