TEAM VAN DE WEEK: JO7-2

14 november 2023 15:30

Op zondag 12-11-23 tijdens de thuiswedstrijd van ons vlaggeschip tegen Alpha Sport uit Put-Oirsbeek hebben we onze 2e sessie gehad in het kader van “team van week”.

We streven ernaar om bij elke thuiswedstrijd van ons 1e elftal één jeugdteam aanwezig te hebben om ze op deze manier met ons 1e elftal samen de wedstrijd voor te bereiden, mee te spelen en na te genieten .

Bij deze thuiswedstrijd was het JO7-2 team uitgenodigd. Van dit team waren er 3 spelers aanwezig, te weten Tijn Janssen, Raff Gerards en Jelle Schoffelen. Zij werden vergezeld en begeleid door hun eigen trainers Arno Schoffelen en Tim Janssen. Mijn dank daarvoor.

Hieronder een korte impressie van hun middag. Al met al weer een leuke middag waarbij de drie spelertjes echt hebben genoten. Als afsluiting hebben ze nog een frietje en een drankje genuttigd. Na wederom een spannende wedstrijd, waarbij de teams aan elkaar gewaagd waren, kwam Alpha Sport na een 1-0 voorsprong voor Sittard toch nog op 1-1 . Dit werd ook uiteindelijk de einduitslag. VV Sittard klimt  hiermee 1 plek naar plek 10 op de ranglijst.

Komende zondag gaat VV Sittard naar Veritas uit Neeritter. Op zondag 26-11-23 speelt VV Sittard 1 weer thuis, in dit geval tegen GSV’28 uit Genhout. Dan zal de JO7-3 ons “team van de week” zijn.

tvdw-12112023_1.jpg

tvdw-12112023_2.jpg