Sponsors

Privacy beleid VV Sittard

Algemene Verondening Gegevensbescherming (AVG)


Uw privacy

VV Sittard is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang is voor haar activiteiten. Daarom willen wij u in dit privacy beleid heldere en transparante informatie geven over de wijze waarop VV Sittard persoonsgegevens verwerkt van leden, werknemers en bezoekers van onze website.

Uiteraard worden persoonsgegevens van leden, werknemers en bezoekers van de website, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij houdt VV Sittard zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens.


Waarvoor verwerken wij uw persoonsgegevens.

Er zijn verschillende doeleinden waarvoor VV Sittard uw persoonsgegevens verzamelt en verwerkt. In het kader van haar dienstverlening verzamelt en verwerkt VV Sittard persoonsgegevens van u: 
• Wanneer u een lidmaatschap afsluit om u te kunnen informeren over lidmaatschaps-aangelegenheden; 
• Wanneer u producten en/of diensten van VV Sittard afneemt. 
• Wanneer u contact heeft met VV Sittard. Dit contact kan telefonisch, schriftelijk,  maar hieronder verstaan wij ook indien u ons via e-mail benadert, het contactformulier invult, meedoet aan enquêtes, gebruik maakt van onze (mobiele) websites, u aanmeldt voor nieuwsbrieven of ons via social media benadert; 
•  Voor interne analyses voor procesverbetering, de ontwikkeling van producten en diensten en marktonderzoek; 
• Om leden op de hoogte te houden, rechtstreeks maar ook bijvoorbeeld door campagnes via social media.

 

Gebruik van persoonsgegevens door derden.

VV Sittard laat geen gebruik van persoonsgegevens door derden zelf toe voor commerciële, charitatieve of ideële doeleinden.

 

Social Media.

VV Sittard gaat graag, via het web en (eigen) social media kanalen, in dialoog met leden,  gebruikers van apps en bezoekers van de website over haar organisatie, en/of diensten. Het doel is om nuttige en relevante informatie te bieden en/of vragen die via social media kenbaar worden gemaakt te beantwoorden. VV Sittard is niet verantwoordelijk voor de omgang met persoonsgegevens door andere deelnemers aan zijn social media kanalen of de content op zijn social media kanalen. Indien u vragen of opmerkingen heeft, kan kunt u contact opnemen met VV Sittard via info@vvsittard.nl.

 

Bewaartermijn

VV Sittard zal de verkregen persoonlijke gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk.

 

Vragen

Heeft u na het lezen vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze richten aan:
VV Sittard, Postbus 5083, 6130 PB Sittard of e-mail: info@vvsittard.nl.

Ook als er iets niet klopt of wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen, neem dan contact met ons op.

 

Meldpunt kwetsbaarheden?

Bent u deskundig en ontdekt u een kwetsbaarheid in onze systemen? Help ons dan door deze kwetsbaarheid te melden. Zo kunnen we samen de veiligheid en betrouwbaarheid van onze systemen verbeteren.

 

Wijzigingen

VV Sittard behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacybeleid. Wij adviseren u dan ook om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn aangebracht. Indien VV Sittard een belangrijke wijziging doorvoert, die gevolgen heeft voor de wijze waarop VV Sittard uw persoonsgegevens verwerkt, dan zullen wij dit kenbaar maken via een berichtgeving op onze website.

 

Sittard, 1 april 2018

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!