Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

TEAM VAN DE WEEK: JO7-4

13 december 2023 8:30

Op zondag 10 december 2023 hebben we voor de 4de keer in successie ons Team van Week Event georganiseerd. Op deze zondag heeft ons team JO7-4 deelgenomen tijdens de thuiswedstrijd van ons 1e elftal tegen de koploper Bekkerveld uit Heerlen. Van dit team waren Mano en Julian als spelers aanwezig en Nicolle, Yvette en Roger als begeleiders.

Mano en Julian zijn deze middag als eerste begonnen met het klaar hangen van de wedstrijdshirts van onze 1e Elftal-spelers. Daarna hebben ze samen met de wisselspelers de warming-up gedaan en onder elkaar een partijtje gespeeld. Zichtbaar was in elk geval dat er genoeg talent aanwezig is bij beide mannekes!!! Na de warming-up zijn ze samen met de spelers het kleedlokaal in gegaan om zich hier gezamenlijk voor te bereiden op de start van de wedstrijd. Het beloofde een zware wedstrijd te worden, zeker gezien het feit dat Bekkerveld aan een hele goede serie bezig was en daarmee als koploper in de 2e Klasse deze wedstrijd inging. Ons vlaggenschip daarentegen maakt momenteel een moeilijke periode door en begon als laagst geklasseerde ploeg aan deze wedstrijd. Na een oorverdovende gezamenlijke “overwinning jel” (met Mano en Julian in het middelpunt) zijn ze met zijn allen naar buiten gegaan. Hier wachtte de scheidsrechter met tegenstander Bekkerveld om gezamenlijk het veld op te gaan. Mano en Julian hebben de aftrap gedaan: beide deden wat we van ze verwachten en dat was: scoren! Hopelijk doet voorbeeld volgen voor onze selectie...

Helaas kwam V.V. Sittard niet goed uit de startblokken wat Bekkerveld daarentegen, helaas voor ons, wel deed. Binnen 15 minuten keek de thuisploeg al tegen een 0-2 achterstand aan en wisten we met zijn allen dat dit een hele moeilijke middag ging worden. Sittard knokte zich na 15 minuten wel aardig terug in de wedstrijden en zo ontstonden er wel wat kleine mogelijkheden. Uiteindelijk gingen we rusten met de tussenstand van 0-2.

Onze mannekes Mano en Julian gingen zich tijdens de rust zich klaar maken voor het penalty trappen met onze reserve keeper Finn Webers. Na al deze inspanningen gedaan te hebben zijn ze tijdens de 2e helft samen met de begeleiders gaan genieten van een welverdiend drankje en een frietje.

Ons 1e elftal heeft helaas in de 2e helft het tij niet meer kunnen keren en hebben uiteindelijk de wedstrijd met 0-4 verloren. Bekkerveld was deze zondag een te sterk tegenstander voor ons. Het is terecht gebleken dat Bekkerveld koploper was en nu ook de terechte winterkampioen is geworden. Daarmee zeggende dat nu de winterstop is aangebroken. De winterstop geeft hopelijk onze mannen de kans om te herstellen en zich weer goed te kunnen voorbereiden op de 2e seizoenshelft. Dit zal ook nodig zijn om uiteindelijk op een veilige plek in de ranglijst uit te komen. Al met al zeker een uitdaging voor ons team. Ons team heeft zeker voldoende kwaliteit om dit ook te kunnen realiseren. Alle vertrouwen!!

De eerstvolgende wedstrijd is weer op zondag 21januari 2024, thuis tegen Maastricht West. Hier zal dan het team van de JO8-3 aanwezig zijn als team van de week. Bij deze willen we iedereen alvast een fijne kerst en jaarwisseling toewensen en een goed en ook sportief 2024 !!!

Dank aan Mano, Julian, Nicolle, Yvette en Roger voor jullie komst en positieve bijdrage. De mannekes hebben genoten en dat is het allerbelangrijkste !!! Hieronder nog een korte foto rapportage van deze middag.