Huis verkopen in Sittard en omgeving? - V.V. Sittard

Sponsors

Huis verkopen in Sittard en omgeving?

2 november 2021 9:15


Je huis in Sittard en omgeving verkopen samen met verkoopmakelaar, Masterhouse.nu!

- ADVERTENTIE -

Huis verkopen in Sittard en omgeving?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Masterhouse.nu is dé fullservice verkoopmakelaar in Limburg, specifiek Sittard en omgeving waar persoonlijkheid voorop staat. Om ervoor te zorgen dat jij met volle zekerheid de juiste beslissingen maakt, kun je profiteren van de kennis, energie en ervaring van Masterhouse.nu.

Een huis verkopen met ons, Masterhouse.nu
Wij van Masterhouse.nu bieden zowel voor, tijdens als na je ver- en aankoop onze intensieve begeleiding. En dit onderscheidt ons van de wildgroei aan snelle makelaarskantoren in Sittard en omgeving. Bij het verkopen van jouw huis stemmen wij het begeleidingsproces volledig af op jouw verwachtingen. Door onze jarenlange ervaring als verkoopmakelaar in Sittard en omgeving weten wij precies hoe we dit het beste kunnen doen.

Hoe ziet bijvoorbeeld het verkopen van je huis met Masterhouse.nu eruit?
Wij werken in 7 heldere stappen naar een succesvolle verkoop van jouw huis:

  1. Prijsstrategie
  2. Voorbereiding
  3. Promotie
  4. Bezichtigingen
  5. Onderhandelingen
  6. Koopovereenkomst
  7. Levering

(1) Allereerst komt Masterhouse.nu geheel vrijblijvend langs ter kennismaking en om met je te praten over de verkoopstrategie van jouw woning.

(2) Een gerenommeerd stylist/fotograaf zal samen met jou je woning verkoop klaar maken. Want je weet, alleen de eerste indruk telt en die moet indrukwekkend zijn!

(3) Vanzelfsprekend zorgen wij voor een mooie brochure op Funda, onze eigen site en overige huizensites.

(4-5-6-7) Na een zorgvuldige voorbereiding presenteren wij vervolgens je woning aan alle potentiële kopers en onderhandelen we ook, in overleg met jou, over de prijs, de datum van eigendomsoverdracht en een eventueel financieringsvoorbehoud en/ of andere voorbehouden. Natuurlijk vergezellen we je ook naar de notaris voor de juridische afhandeling. Kortom, wij bieden je een persoonlijk en fullservice pakket, zodat je met een goed gevoel een volgende stap zet.

Ben je op zoek naar een ervaren verkoopmakelaar in Limburg, Sittard en omgeving om jou huis te verkopen? Wij van Masterhouse.nu helpen jou heel graag! Wij zijn er voor u! Verkoop, aankoop of hypotheek. Alles wordt geregeld van start tot eind!

Als u als eerste op de hoogte wilt zijn van ons nieuwste aanbod, schrijf u dan even in op onze site www.masterhouse.nu


Wil jij weten hoe onze klanten ons beoordelen?
https://www.funda.nl/makelaars/sittard/80040-masterhousenu-bv/beoordelingen/verkoop/


logo-masterhouse.nu.png

Delen

Lees meer over:
masterhouse.nu sponsornieuws vvsittard

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!