Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

TEAM VAN DE WEEK: JO8-1

16 maart 2024 13:15

Op zondag 10 maart 2024 -tijdens de thuiswedstrijd van ons 1e elftal tegen Eijsden- hebben we weer ons “Team van de Week” event georganiseerd. Deze keer was het de beurt aan ons team JO8-1. Van dit team waren maar liefst 8 spelertjes aanwezig. Hun trainer is Gunther Roberts, oud lid en ook oud speler nog van ons 1e elftal...

De spelertjes hebben zich weer goed vermaakt deze middag. Ze mochten voor aanvang van de wedstrijd wat spelvormen met onze selectiespelers doen en daarna het kleedlokaal in waar samen uit volle borst de “overwinningsbrul” werd gedaan. Daarna hebben ze de aftrap mogen doen en zijn ze samen bij onze dug-out gaan genieten van de wedstrijd (waar ze erg veel lol met elkaar hadden). Onder de rust hebben ze nog penalty’s getrapt op onze reservekeeper Bjorn van Nistelrooy en konden ze genieten van een welverdiend bakje friet, een overheerlijke snack en een drankje.

DE WEDSTRIJD
De wedstrijd van ons vlaggenschip begon erg goed. Sittard was wederom in goede doen in de eerste helft en kwam verdiend op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Vernon Smit en Amar Delic. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor ons team, echter vlak voor rust zag je dat Sittard wat minder alert werd en er prompt ook de 2-1 werd gescoord door Eijsden. Dit was ook de ruststand.

Na de rust zagen we een getergd Eijsden die dan ook snel de gelijkmaker scoorde. Ons team kwam ondanks herhaaldelijke waarschuwingen in de rust van onze hoofdtrainer Arno van Veen niet scherp uit de kleedkamer. Na de gelijkmaker werd vrij snel de 2-3 gescoord door Eijsden. Gelukkig hadden we wederom een alerte Laurens Erkens als grensrechter die voor buitenspel vlagde en de scheidsrechter daardoor de treffer annuleerde. Sittard leek nu wakker geschud en de wedstrijd kantelde weer licht in ons voordeel. Er kwamen kansen over en weer waar Sittard wel de betere kansen had. Het bleef uiteindelijk na de spannende slotfase 2-2.

Zondag 17 maart 2024 is er weer een 6-punten-wedstrijd voor ons 1e elftal, in dit geval uit tegen mede concurrent Venlosche Boys. Op zondag 24 maart 2024 is er weer een thuiswedstrijd, in dit geval tegen RVU uit Rothem. Ook hier zal er weer een team van de week event plaatsvinden.

Wij willen het JO8-1 team bedanken voor hun aanwezigheid, inzet en plezier. Uiteraard ook dank naar Gunther Robert voor het begeleiden van deze mennekes. Leuk om elkaar weer terug te zien op het Kraaiennest!!!

Door: Stephan Heijmen